19. tammikuuta 2009

Vanhahko

Viikon aikana on asunto seiskan toiminta ollut suhteellisen normaalia, mutta jotakin väriäkin saatiin mukaan. Allekirjoittanut täytti turhan 19 vuoden iän, ja sitä juhlistettiin syömällä isosti ja harrastamalla urheilulajeja. (No ainakin polvet sain kipeeksi..) Viikonloppuna matkailtiin maakunnissa (ainakin 5 erissä :D ) koetoimitsijakurssi 1:n vuoksi. Istumalihasten kasvattamista oli tuo reissu, mutta saipahan ilmaset pullat sentäs! Nala oli pe-su kennelillä hoidossa ja onnistui keräämään vähän lihaa luittensa ympärille, vaikka ruokamäärät oli ihan normaaleja. Hassua. Energiaa oli kertynyt pään sisälle sitäkin enemmän ja hepulit oli suuret, kun menin koiraa hakemaan.

Nometreenit on mennyt nykyään vähän vaihtelevanlaisesti. Väliin koira osaa ja välillä ei vaan innosta. Olen joka tapauksessa tehnyt kaksoismarkeerauksia, hakua (mm. ojan yli), eteenlähetystä lumiuralla ja pillityksiä (lähinnä istuminen)..
Markeeraukset menee yleensä aina nappiin, Nala lähtee sinne, minne lähetän. Haku on yleisimmin se, mikä menee innottomammin, vaikken kahta useampaa haetuttaisikaan. Nala kyllä kulkee alueella, mutta löntystelee vain ja välillä touhuaa ihan omiansa... Pillitykset etenee, kun vain jaksaisi niitä kunnolla harjoitella.

Tottista pitäisi treenata ongelmakohtien osalta ainakin, nyt kun tuo hallikorttikin on vielä voimassa.. Ehkä voisi katsoa myös voittajan liikkeitä ja pohjustella niitäkin aikansa kuluksi (kun tuota ylimääräistä aikaa onkin niin kamalasti :D )

Ei kommentteja: