11. tammikuuta 2009

Kevyttä

Lukiolla jatkettiin, mutta onneksi eka viikko kesti vaan kolme päivää. Perjantaina tuntu olevan jo liian väsy.. Eilen oli ulkona mahtava keli, mutta kirosin mielessäni, kun ei ollu just saatavilla kameraa. Tänään on tietenkin pilvistä, kun kamerakin ois.

Kokeen jälkeen ollaan otettu kevyemmästi, ei olla treenailtu kuin ihan pikkupätkiä. Nala on ollut terhakkana, lukuun ottamatta luoksetulon pysäytystä, joka uhkasi taas pahasti tulla läpi. Ennen seuraavaa koetta tuo pitäisi saada paljon varmemmaksi. Ehkä pitäisi tuohonkin liikkeeseen tukkia namit avuksi, koska se on ainakin varma nakki, että labrootteni menee ruoan perässä.

Nomea kuitenkin pitäisi harjoitella nykyistä enemmän. Nalan intokin on noussut tuota lajia kohtaan, joten mikään muu kuin ohjaaja ei sitä estä. Jänskättää kyllä ajatuskin starttaaminen nome-kokeessa, koska koskaan en ole livenä noita kisoja nähnyt (vrt. tokokokeet, taipparit..). Vahvasti harjoituksen alla (ennenkä mitään voi edes suunnitella) on eteenlähetys, pillitykset ja ohjaus. Markeeraukset (1 ja 2) on menny ok kuin myös haku. Nala lähtee nykyään huomattavasti kauemmas hakemaan, mitä esim. kesällä.

Ei kommentteja: