6. tammikuuta 2009

Toko Pieksämäki

Meille tulee vähän liianki tavaksi nuo pitemmät kisamatkat. Mitäs sitä asuu josain Pohjanmaalla/pohjoisessa (ei onneksi Lapissa kuitenkaan) niin kaikkialle on pitkä matka. Onneksi välillä on sentään lähelläkin jotain kokeita, mutta tälläkin kertaa matkattiin vähän kauemmas, junalla oikein. Vuorossa oli Pieksämäen valloitus.

Labbiskaksikko päätyi kokeilemaan onneansa tokokehissä, toinen alokkaassa ja toinen avoimessa. Koskaan en ole ennen kisaa hermoillut noin "paljoa", ehkä se on tarttuvaa..? Dääm suoritti liikkeet kunniakkaasti, mutta harmikseen ei saanut pomppia pomppujansa hyppyesteen yli. :) Oma pyrkimys oli saada Nala tekemään reippaan suorituksen, päällimmäisenä tavoitteena ykköstulos.

Estehypyn sijoittelu helpotti tilannetta sen verran että pystyin laittamaan Nalalle ruokapalkan. Se helpotti jo paljon..
Paikallaanmakuu 8 Nala meni kolmannella(!) käskyllä maahan, toisella yritti jo kovasti, mutta epäröi liikaa ja nousi taas. Paikallaan se pysyi kuin patsas.
Seuraaminen 10 Koira tuli alkuun vähän siellä täällä ja vasemmalle käännyttäessä se sekoili (tai ohjaaja antoi liikaa apuja) ja taisi koittaa täyskäännöstä kun jäi jälkeen. Muuten ihan ok.
Maahanmeno 8 Jaahas... Nala tais mennä ainakin hitaasti maahan, mutten kyllä mahda muistaa, mitä muuta siinä meni vikaan. (Huom. Muistinmenetys koepaniikissa on mulle ihan normaalia, onneksi on keksitty videot. Kokeen jälkeen ei ollut paljoa aavistusta, mitä pisteitä me edes saatiin. :D )
Luoksetulo 9 Tuli vähän lönkytellen ja seisahtui vähän hitaasti. Tuli suoraan sivulle! o.O (siitä ei toki pisteitä lähtenyt)
Seisominen 8 Nala tallusteli ainakin oman mittansa käskyn jälkeen...
Nouto 10 Hieno nouto, Nala tuli vinoon eteen, mutta siitä ei miinusta.
Kaket 8 Nala meni vasta toisella maahan ennen jättöä, mutta muuten ei takajalat liikkunut senttiäkään.
Estehyppy 9 Nala taisi istahtaa aavistuksen hitaasti.
Kokonaisvaikutelma 9

Pistemäärä 174 -> AVO1

Keskimääräisesti meni siis ihan hyvin tuo suoritus, mutta vielä on kovan hiomisen varaa. Paremminkin ois voinu mennä, joku reippaus tuosta puuttui. Nalan nukahtaminen maahanmenovaiheissa oli ihmeellinen.. Huomasin myös sen, että jouduin sanomaan jäävät käskyt tosi nopeaa, en ehtinyt kauaa miettiä mikä jalka sitä nyt astuu mihinkin (yleisesti teen niin, että kun oikea astuu, tulee seisoa ja vasen, tulee mennä maaha). Hätäily saattoi vaikuttaa tuohon seisomiseen, mutta siitähän ei koskaan voi olla varma. Ja aina voi jossitella. Josjos. Jos lopettaisin jossittelun ja alkaisin nukkua.

Huomenna alkaakin jo koulu, jesh (huomaa ironia). Koskaan ennen lomalla en oo näin hyvin saavuttanut loma"moodia" kuin nyt. Ja huomenna se pilataan, pah.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Satutko muistamaan mitä se tuomari sanoi teidän seuraamisesta?
Muistin virkistykseksi kerrottakoon että
taisi jokseenkin aikalailla sanoa että se oli juuri sellainen kuin pitääkin?? Joten se koira ei ehkä hirveän siellätäällä tullut yms.
Sulla taitaa olla hyvin paha tuo unohdustauti.
On muutens hiano uus blogi!