8. heinäkuuta 2010

Nala tänään kolome vuotta

Iso, mutta silti niin pieni. Nalan ensihetket kolmevuotiaana sisälsivät uimista, vähän reeniä ja juoksemista hullun lailla!

Viimeset kolme viikkoa Nala ja Ansa on kulkenee niin tiiviisti yhesä, etten oo saanu Nalasta ollenkaan yksityiskuvaa! :D Tässä näitä viime viikoilta otettuja kuitenkin.

Tytöt jaksavat juosta..

..painia..

..ja uida lähes väsymättä!

Yksivuotiaana Nala uiskenteli Loviisan vesissä

Viime viikonloppuna kävin katselemassa Oijärvellä nome-koetta. Tarkoitus oli vähän muistella, että millaisia tehtäviä sielä on ja mitä pitäis vielä Nalan kans reenata. Suurin haaste on tietty varmaan ohjaus.. Mutta hakuruutukin voi olla pahimmillaan melko uuvuttava. Tuolla oli kuitenkin monta reipasta (ja erirotuisia) noutajaa jotka tekivät työtä hyvin. Siltikin vain harvat pääsivät jäljelle. Mutta kuten tuomarikin sanoi ennen palkintojen jakoa, oli koe helppo tai vaikea, sieltä erottuu hyvät ja myöskin huonommat koirat.

Huomenna minulla alkaa ennalta määrittelemättömän pituinen loma (vai miksi sitä nyt voi sanoa..). Tällä hetkellä kyllä mikään ei ole varmaa, mutta selvää on, että jotain pitäis keksiä. Aloitan suunnitelmani vaikkapa sillä, että suuntaan viikonloppuna mökille.

3 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Onnea Nala! :)

Ansan läsnäolo taitaa olla paras mahdollinen lahja. Sille tulee huisi ikävä, kun maanikkovahvistus palaa takaisin pääkaupunkiin.

Marjo kirjoitti...

Mä nyt vasta tän huomasin, oh my, täytyy tsempata kyttäämisessä!

Kuitenkii, tuhannesti onnea Nalalle! :)

Mirva kirjoitti...

Nala kiittää. :) Mää luulen kyllä kans, että Nala on ihan ihmeissään sitte ku ei ookkaan enää riehumiskaveria.