1. heinäkuuta 2010

Odottavan aika käy pitkälleen eikä pidä kiirettä

Tuleekohan minusta laiska, kun Nalallekin on löytynyt oma ulkoiluttaja..? Tai no ennemminkin juoksuttaja. Tytöillä menee siis hyvin, mutta toki lenkeillä on tuplahauskaa kun saa meuskata kaverin kans pusikoissa.

Kesästä nauttimisen lisäksi Nalan kanssa ollaan nautittu myös nome-treeneistä, jotka on edistyneet hyvin. Linjaa on tehty missä milloinkin ja nyt on edistytty jopa aikaisempaa pidemmälle. ;) Viime vuonnahan meille tuli jonkin verran takapakkia, mutta nyt vesitreenitkin ovat molemmille mieluisia. Uskallan jopa elättää haaveita nome-kokeeseen osallistumisesta.

Allekirjoittanut on viettänyt viime aikoina ison osan arkipäivistä töissä. Voin sanoa, että pitemmän päälle yksin istuminen on puuduttavaa, on sitten vieressä vaikka kymmenen kirjastoa (tähän mennessä tullut luettua n. 6 kirjaa)..! Toki tekemistäkin välillä on, mutta se on aika pieni osa siitä työajasta, minkä pitää päivystellä vieraita. Nyt kun on edellinen koulu saatu päätökseen niin odotellaan jo tuloksia uusista kouluista. Ei ole vielä koulupaikkaa minulle avoinna, mutta vielä on toivon kipinöitä.

Ansa on saanut Nalan hyvin liikkeelle, että kuviinkin on sattunut jotain muuta kuin murjottava musta mursunpoikanen.


Ei kommentteja: