13. helmikuuta 2009

Tabuna täydellisyys

Tulipa käytyä tuulettamassa aivoja Rukalla perjantaista tiistaihin. Lautaileminenkin oli normaalia mukavampaa pehmeillä rinteillä ja polvet säästyi kivuilta tuolihissien ansiosta. Lihakset kyllä jumiutui ja uusia lihaksia löytyi. Kaulassakin on nyt monta uutta.

Nala oli Kaisan hoivissa reissun ajan. Kuulemma Nala oli ollut vähän narttuäksy ja ottanut yhteen Bellan kanssa, kun pikku issikka oli vähän haukkunut. Onneksi reikiä ei tullut. Kämpille tullessa vastaan tuli kotoisasti kaksi labbista ja riemu oli rajaton. :) Illalla reenatessa Nalalla oli kyllä vauhtia ja tyytyväinen olin. Toissapäivänä tehtiin koeliikkeinä maahanmeno, seisominen ja kaket. Maahanmeno on parantunut huimasti viime kokeeseen verrattuna, pitäisi vaan päästä treenaamaan eri alustoille, jotta tuo vauhti pysyisi. Seisominen on myös napakka ja riittävän hyvä mulle. Kakeissa maahanmeno on yleensä napakka, mutta välillä tuo koira saattaa unohtua ajatuksiinsa ja hidastella. Istuessa liikkuu takapuoli välillä ja saattaa jäädä puolittaiseksi. Silti ihan kelpo mulle.

Tänään päästiin treenaamaan hallille, ku juoksutkin loppui Ruka-reissun aikana. Nala suoritti harjoittelevan liikkeenohjaajan opastuksella voittajaluokan metallinoudon, seuraamisen ja ruudun. Seuratessa Nala tuli about oikealla paikalla, mutta kontakti katkeili paikoin ja välillä oli vähän laiskan näköistä touhua. Väliin Nala kyllä tsemppasikin. Metallinouto meni ihan ok, paitsi Nala törmää palautuksessa. Ei se mitään. Ennen liikkeitä harjoiteltiin vähän metallia ja Nala oli jokseenkin ihmeissään semmoisesta esineestä. Se meni noutamaan innokkaasti, mutta ei tainnut edes ajatella palauttamista ilman kehoitusta. Ruutu sitten menikin niin, että etukäteen oli lelu viety ruutuun. (Hox. Nala hyvällä tuurilla osaa kosketusalustan saati sitten ruutua.) Nala toikin lelun luo, vaikka yritin hihkua odotus-käskyä. :)

Ei kommentteja: