28. toukokuuta 2017

Toko Rovaniemi ja näyttelymeininkiä

Helatorstaina jatkettiin tokouraa Nuuskujen järjestämässä kokeessa. Tällä kertaa tuli keskimäärin enemmän onnistumisia kuin aikaisemmin, koska nollille menneitä liikkeitä oli vain yksi! Tunnarin treenaaminen on osoittautunut tosi hankalaksi, joten olin yllättynyt että Nala toi oman kapulan. Kokonaisuudessaan Nala ei jaksanut olla kokeessa tarkkaavainen, minkä vuoksi eka liike, kaket, menivät nollille. Ei auta silti olla kuin tyytyväinen ja oppia näistä virheistä. Olihan tulos sentään 0,5 pistettä vaille 2-tulos.
Tuomarina Heli Kelhälä.


Paikalla makaaminen 10
Seuraaminen 8, liike alkoi juoksulla, jossa Nala jäi jo jälkeen. Kävelyosuudet meni nappiin, peruuttamiset ei.
Liikkeestä pysäytykset 9,5.
Luoksetulo ja pysäytys 9.
Ruutu 8, Hitaan pysähtymisen vuoksi Nala valui ruudun ohi, mutta ohjattaessa tuli lähemmäs.
Ohjattu nouto 8, pistevähennys lisäkäskystä palautuksen yhteydessä. Nala jäi liian kauas ja seisomaan kapulan kanssa.
Tunnistusnouto 5, oma kapula! Mutta pientä pyörittelyä siinä kapuloiden kanssa ja tässäkin tarvitsi toisen käskyn että toi kapulan liki asti.
Kauko-ohjaus 0, Nala juuttui maahan heti alkuunsa ja ei kolmannellakaan noussut.
Metallinouto + hyppy 7, varmistelin paluuhyppyä toisella käskyllä koska aavistuksen verran näytti että Nala kulkee hypyn ohi.
Kokonaisvaikutus 9
Yht 223,5 p. VOI3Tänään pyörähdettiin myös näyttelykehässä, Sodankylän ryhmänäyttelyssä. Junnuluokkaan osallistumisen jälkeen (vuonna 2008) siirryttiin veteraaniluokkaan. Lähinnä ihan vain uteliaisuuttani ja itse olin menossa paikan päälle joka tapauksessa. Tuomarina Lehtonen Vesa.
"Kauttaaltaan hieman kevyt kokonaisuus. Hieman kevyt, pienehkö pää. Kuono saisi olla voimakkaampi. Hyvä kaula ja ylälinja. Hieman kevyt runko. Kevyt luusto. Liikkuu hyvällä askeleella. Ohut häntä. Hyvä karvanlaatu."
VET H

Tästä keveydestä hurmioituneena ostettiin mukaan pussillinen siankamararullia ja suunnattiin umpijäätyneinä kotiin.

Ei kommentteja: