20. toukokuuta 2010

Keep on walking

Nyt jo täälläkin asti vihertää komeasti. Kesän myötä Nala on kohdannut furminaattorin useasti ja edelleen lähtee pohjavillaa, kun vaan vaivautuu niitä sukimaan. Hellettä on ollut niin, että Nalakin on päässyt uimaan ja tekemään parit vesitreenit. Edelleen on ongelmia linjassa, mutta markeeraukset sujuu. Jotenki se linjakin pitäis saaha toimimaan, mutta kait se pikkuhiljaa tekemällä alkais sujua..

Nomesta suivaantuneena ollaan ajettu pari peltojälkeä. Viime kerrasta onkin jo aika kauan, joten en kovin hankalaa jälkeä tehnyt. Nala tuuskutti tohkeissaan ruuan perässä ja tyhjillä jyräsi mukavasti eteenpäin. Saapas nähdä mitä me tullaan loppujen lopuksi harrastamaan.. :) On tuo tokokin tuossa vielä työn alla.

Itselläni on vielä paljon tekemistä ja etenkin luettavaa ennen päättäjäisiä ja korkeakoulujen valintakokeita. Myös kesätöihin pitää opiskella kirjallista materiaalia..! Saa nähdä missä muhun ja Nalaan ens vuonna törmäilee. Ennuste on vielä hyvin epäselvä.

Sainpa kuitenkin koirankopin tehtyä opinnäytetyönä. Koppi on suunniteltu turvallisuutensa ja käytännöllisyytensä osalta keskikokoisen koiran pennuttamiseen.

Ei kommentteja: