3. huhtikuuta 2009

Hauenleuoista huulikorun kokosin

Onpa taas kulunut joku tovi edellisestä kirjotuksesta. Laiskuus iskenyt taas tämän osalta.. Eipä meidän elämässä mitään suurempaa ole tapahtunutkaan, lähinnä jotain pientä on tullut treenailtua. Molemmille on naksuteltu hassuja juttuja. Onni on koittanut oppia pyörähtämistä, mutta vielä se ei ole edes älynnyt liikuttaa jalkojaan (ehkä pari kertaa vahingossa). Pää kyllä kääntyy jo. Nala on jatkanut valojen sulkemista. Oman mokan takia piti ruveta korjailemaan tuota temppua. Seinälle miellyttävämpi tekniikka on nimittäin sulkea valot kuonolla raapivien kynsien sijaan.

Kevättä on ollut ilmassa vaihtelevasti, mutta toivottavasti se nyt sieltä kunnolla tulee, kun on kerran noin tyrkyllä. Hei hei, kivat hanget.. Maastolajien treenaamista odotellen.

Vaikka ihan suht hyvin onnistuuki, en silti tykkää lumella treenailla nomea. Koira seuraa liikaa painaumia ja seuraa helppoja reittejä. Sen lisäksi damit uppoaa lumeen helposti niin, ettei haju pääse kolosta pitkälle. Yritän siis etsiä lisää hyviä puolia lumien lähtemiselle.

Tulevaisuuden suunnitelmat (eli ensi kesä) on vielä epävarma vähän kaiken osalta. Johonkin varmaan pitäis tuppautua kisaamaan jotain. Ohjaaja vaan ei ole äärimmäisen innostunut, koska kaikki muut lajit on kisojen osalta tuntemattomia. Ei tahtois mennä kokeisiin, jos ei tiiä mitä niissä oikiasti tapahtuu. Jännää.

Huomenna olis luvassa avoimen luokan liikkurointi jopa kahdelle koiralle, mutta silti jännittää vähän.. Ei ole kiva pilata toisten suorituksia, jos sössöttää mitä sattuu. Pitää varmaan vielä ennen nukkumaanmenoa toistaa nuo liikkeiden suoritukset ääneen mutisten. Nyt ei ole muita kuuntelemassakaan. :) Viikonlopun jälkeen pitäis koittaa suoriutua kennelvuorosta. Koirille se tietää tylsyyttä ja ohjaajalle se tietää ketutusta (5 pv loma menee siinä). Positiivisia puolia etsien: ei ole lukiolla niin paljon hommaa, kun kerta ei ole tunteja niin paljoa!

Jotta tässäkin päivityksessä olis jotain järkeä, pistän loppuun vaihteeksi kuvan Onnista.


Ei kommentteja: