18. elokuuta 2012

Kesää

Kesä on kääntymässä syksyn puolelle, mutta vielä on kesäilmat! Puutkin alkaa ainakin täällä pohjoisemmassa kellastua. Nalan kanssa on kevät ja kesä mennyt eri puolilla Suomea, mutta nyt ollaan aika hyvin asetuttu Iihin. 

Ollaan koitettukkin ottaa maaseudusta kaikki ilo irti! Yhteiset uimareissut ja mökkeily on meidän kesän kohokohtia. Onnikin on päässyt uimaan, mutta en viitsinyt sitä kantaa toista kertaa uimaan. ;) Se kun ei uimaan mene muuten vain, mutta vedessä se muuten porskuttelee mielellään.

Metsässä ollaan Nalan kanssa käyty etsimässä mustikoita. Sille maistuukin kyllä loppujen lopuksi ihan kaikki marjat. Aluksi se söi mansikkamaalla puskista kypsät sekä raa'at mansikat, mutta nyt se poimii metsässäkin varvuista nätisti mustikat, variksenmarjat ja puolukat. Saapahan vitamiineja ja pysyy nesteytyskin paremmin kunnossa! Kunhan ei treeneissä ala evästelemään.

Treeneissä.. Ollaan me treenattukin, nomea, ja välillä ihan onnistuneestikin. Nala on välillä huippuhauska ja tehokas nokkansa kanssa ja toisissa treeneissä saattaa ollakin ihan toisenlainen, häiriintyä muista hajuista tai vetää jotain ylläreitä hihasta. Pakkasessa odottelee kaniini ja taidan vetää jäljen sillä tässä joku päivä, mutta en ole varma löydänkö sitä enää tuolta kaiken muun pakastetun jutun alta!

Mutta kiva, kun on kerrankin metsää ja peltoa ja vettä, jota saa käyttää vapaasti hyödykseen. Meidän kesäloma alkoi juhannureissulla.
 Rovaniemellä Nala istahti maitolaiturille.
Mökillä

Nala on kalakoira.

Tämmösiä megahaukia sielä lammessa olikin!

Nala hepuleissaan, pojoing!

Iijoen vanhalla uomalla

Illan hämärtyessä..

..voi myös pulahtaa

Onnikin porskuttaa vielä messissä,
vaikka kameran eteen se ei niin usein asetu.

Ei kommentteja: