14. maaliskuuta 2012

Nala pieniksi

Meillä lähti viime syksynä Nalan kanssa pieni projekti käyntiin, kun koululta kerrottiin, että heillä ei olekaan mahdollisuutta käyttää Nalaa jalostukseen ja saisin itse käyttää halutessani. Tarttuin toki mahdollisuuteen, koska Nala on osoittanut olevansa hyvin pätevä noutaja metsäställä ja harrastuksissa ja terve. Pohdintaa aiheutti kyllä se, että itse toivoisin Nalalle enemmän periksiantamattomuutta ja vauhtia tekemiseen, mutta tuo oma tahtonsa on äidiltä perittyä, joten ajattelin hyvän uroksen tasoittavan tuota ominaisuutta. Eihän Nala kuitenkaan mikään laiska ole ja varsinkin riistan kanssa ja metsällä tempo on ihan erilainen.

Loppujen lopuksi kiikaroin Nalalle vauhdikkaaksi sulhoksi Lekking After Sneezy "Jimin", joka on nuori, mutta näyttänyt jo kyntensä kokeissa ja on myös todettu terveeksi. Työskennellessään Jimi on vauhdikas, mutta osaa myös rauhoittua tarpeen tullessa.

Nalalle odotellaan  juoksuja huhtikuun loppupuolelle, joten pentuja voidaan odotella kesäkuulle. Saatan tehdä pennuille oman blogin, kunhan astutushetki lähestyy, jolloin kirjoitan myös tarkemmat esittelyt.. Joka tapauksessa en voi olla jakamatta jännittäviä hetkiä muiden kanssa! :)

Ei kommentteja: