4. helmikuuta 2010

Kuin mummokatras hangessa

Alkuvuosi on mennyt vauhikkaasti talven riemuissa, mutta on sitä vähän pitänyt koulupöydän ääreenkin jo vakavoitua hieman. Vakavaksi veti myös allekirjottaneen tasavuotispäivä (tosin juuri tänään se ilahdutti taloudellisella puolella). Tästä eteenpäin ei niitä vuosia sitte enää uskallakkaan laskea! Ajan kulua korostaa vielä lisäksi Onnin lauantaina oleva 7v-syntymäpäivä.

Kireimpien pakkasten mentyä on taas alettu vähän nomeilemaan. Linjoja pusketaan eikä paljoa muuta. Nalalla on ollut intoa joka reeneissä ja lumi on vain pöllynnyt, kun Labbis on raivonnut tiensä dameille. No ei ihan, mutta kyllä se innokkaasti kerran tallattua uraa menee. Ja myös ilman laukauksia ollaan tehty ja into pysyi. Vielä on kohdattu pieniä ongelmia nimeltään Vaihto ja Huono-Ote. Herra Vaihto saatiin hätisteltyä samalla kertaa pois, mutta Nalakin ehkä säikähti vähän samalla, palautui kuitenkin säikähdyksestä. Ote pilkistelee vielä silloin tällöin reeneihin. Se on sitkeämpi tapaus.

Hallikortin myötä on käyty treenaileen maahanmenoja, noutoa, luoksetuloa, seuraamista ja tietysti agiliitoa! Ehkei meistä agimestareita tule, ku ei sitä menoa vaan voi ottaa vakavasti. :) Tokossa edelleen tähdätään kisailemaan joskus ja ehkä se on ihan realististakin..? Maahanmenoja ollaan nopeuteltu entisestä leikin yhteydessä. Vielä pitäis vaihtaa ainakin Nalan luistovoiteet pitovoiteeseen, vaikka kumimatto on alla ollu. Ja pitää ne kyynärät ja takapuolet maassa. Seuraamistakin saatiin viime kerralla parannettua käännösten osalta, kun saatiin apua ulkopuolisilta silmiltä. Kyllä sitä taas tuli huomattua, että itse ei näe eikä saa ajateltua läheskään kaikkea, mitä sitä tulee käännösten aikana tehtyä. Ajatus ei kerta kaikkiaan jakaudu niin moneen osaan. :)

Talven riemuista kun kerroin, niin onhan me käyty myös hiihtämässä! Kerran jopa canicross vermeillä, mutta hihna oli metrin liian lyhyt. Jatkopala hankintaan siis. Pian saadaan vielä paremmat valjaat ja niillä koitetaan sitten taas vähän enemmän hiihdellä.

Ei kommentteja: